10 راز راه اندازی استارتاپ موفق به سبک حرفه ای ها

10 راز راه اندازی استارتاپ موفق به سبک حرفه ای ها 

امروزه بسیاری از جوانان تصمیم به راه اندازی استارتاپ برای کسب درآمد و رسیدن به آرزوهایشان می گیرند اما در میانه مسیر به علت شکست های متعدد و نگرفتن نتیجه موثر در راه اندازی استارتاپ از ادامه دادن مسیرشان پشیمان می شوند.

اگر شما نیز ایده ی راه اندازی استارتاپ در ذهنتان جرقه خورده است، باید بدانید که برای رسیدن به موفقیت و ثروت در این مسیر، راه طولانی و درازی در پیش دارید اما ترفند های نکاتی وجود دارند که حرفه ای های موفق مثل بیل گیتس، جف بزوس و.. در راه اندازی استارتاپ هایشان از آن ها استفاده کرده اند و امروزه موفق شده اند.

در این مطلب 10 راز اساسی برای تبدیل شدن به یک استارتاپ فوق العاده که چکیده ای از تحربیات کارآفرینان مشهور و سرشناس جهان امروز برای شما علاقمندان به دنیای بیزینس و کارآفرینی آورده شده است.

 

راه اندازی استارتاپ

 

1-به رویایی بزرگ در اعماق ذهنتان رجوع کنید

اولین قدمی که باید برای راه اندازی استارتاپ تان بردارید این است که بی پروا در دنیای ذهنتان پرواز کنید و ایده های خاک خورده و قدیمی که در ذهنتان آن ها را دفن کرده اید را به دنیای کاغذی بیاورید و با دست گرفتن قلمی در دستان تان هرآنچه که دل تنگ تان می خواهد را بنویسید.

برای راه اندازی استارتاپ موفق نیاز به ایده هایی ناب و درجه یک دارید، بهترین منبع و راهنما برای یافتن این ایده ها، اعماق ذهنتان است، بهتر است نترسید و همین حالا با رجوع کردن به لایه های عمیق ذهنتان ایده هایتان را پیدا کنید.

 

2- عاقلانه و بر اساس واقعیت هدف گذاری کنید

حالا که بی پروا در دنیای خیال تان به جستجو پرداخته اید بهتر است به دنیای واقعی برگردید، احتمالا حالا با لیستی از ایده های عجیب و غریب روبرو شده اید و از مبهم بودن مسیر عملی شدن این ایده ها استرس گرفته اید.

حالا یک کاغذ تمیز بردارید، ابتدا هدف اصلی و رویای بزرگ تان را بنویسید و سپس به ترتیب تمامی ایده هایتان را یادداشت کنید، پس از این کارها واقعیت های زندگی تان را کنکاش کنید و تمامی امکانات و شرایطی که دارید را بررسی کنید وایده هایی را که با توجه به امکانات شما عملی هستند را برگزینید.

 

3- تیم داشتن را فراموش نکنید

حالا که فهمیدید هدفتان چیست و برای رسیدن به آن نیاز به پیاده کردن چه ایده هایی دارید، به یک تیم حرفه ای خوب برای همکاری کردن در مسیر هدفتان نیاز دارید.

شاید تصور کنید که بدون داشتن تیم راحت تر می توانید این استارتاپ تازه نفس تان را مدیریت کنید و وجود همکاران جدید برای شما دردسر ساز است، اما توجه کنید که یکی از مهم ترین راز های راه اندازی استارتاپ موفق داشتن تیمی حرفه ای و با انگیزه است.

به قول بیل گیتس :

” موفقیت ما به شکل اساسی، وابسته و بر مبنای همکاری و تشریک مساعی، از همان ابتدای کار است ”

 

4- بد ترین عضو گروه باشید!

بله درست متوجه شدید، شما باید بدترین عضو گروه تان باشید! اما معنی این راز چیست؟

بدترین گروه بودن یعنی اینکه با بهترین ها کارکنید و همیشه از هم تیمی هایتان یادبگیرید، باید سعی کنید زمان پیدا کردن همکارانتان کسانی را انتخاب کنید که سطح مهارت و تخصص آن ها بسیار بالا تر از شما باشد تا بتوانید خودتان را ارتقا دهید.

اگر دوست داشته باشید که هم تیمی های شما همشه نسبت به شما پایین تر باشند و از این برتری احساس غرور کنید مطمئن باشید که راه اندازی استارتاپ شما با شکست سهمگینی مواجه خواهد شد.

 

5-از رقبایتان ایده بگیرید

یکی از مهم ترین کار هایی که می توانید برای راه اندازی استارتاپ موفق تان انجام دهید، ایده گرفتن از رقبایتان می باشد، حتما روزانه یک زمان خاص را برای تحلیل کردن رقیب هایتان بگذارید تا متوجه شوید آن ها برای پیروزی چه کار هایی انجام داده اند.

اینکار علاوه بر اینکه نقاط قوت رقبا و نقطه ضعف های شما را به خوبی روشن می سازد، مسیر های درست را بهتر کردن کردن کیفیت استارتاپتان به شما نشان خواهد داد.

 

6- با زمان و آینده بازی کنید

داشتن زمان بندی خوب و دقیق برای راه اندازی استارتاپی با آینده درخشان ضروری است، برای تمامی کارهای ریزو درشت برنامه ریزی داشته باشید  و کنترل زمان  و آینده را در دست تان بگیرید.

 

7- کمی بی رحمی برای شما بدنیست

راه اندازی استارتاپ اصلا شوخی بردار نیست اگر در مسیر متوجه شدید که بعضی از کارمندان از انجام دادن وظایف شان سرباز می زنند و هدفشان همسو با آرمان های گروه نیست عذر آن ها را بخواهید.

ممکن است بخاطر داشتن منافعی اندک از سوی یک کارمند اهمال کار دوست نداشته باشید که او را اخراج کنید، اما مطمئن باشید وجود این افراد بی انگیزه به صورت طولانی مدت در کنار شما ضرر های جبران نشدنی به شما و گروه وارد می کند.

 

راه اندازی استارتاپ

8- شکست بخورید

برای راه اندازی استارتاپ به سبک حرفه ای ها باید عاشق شکست خوردن باشید و هیچ وقت توقع موفقیت های پی در پی نداشته باشید، از دل شکست ها و تحربیات تلخ درس هایی یاد خواهید گرفت که در هیچ کلاس درسی در دنیا پیدا نمی شود.

بیل گیتس :

خوب است که موفقیت را جشن بگیریم ، اما توجه به درس های شکست مهم تر است.

 

9- وسوسه نشوید و متعهد بمانید

ممکن است در طول مسیر راه اندازی استارتاپ، ایده های جدید یا حتی پیشنهادات کاری جذابی به سمت شما هجوم بیاورند و وسوسه شوید که بیخیال راه اندازی استارتاپ شوید و به سرغ کارهای دیگری بروید.

اما توجه کنید که اگر واقعا تصمیم به راه اندازی استارتاپی با سنجیدن شرایط و امکانات تان گرفته اید و هدفی برا خود تایین کرده اید بهتراست یک نه قاطع تحویل تمامی این پیشنهادات وسوسه انگیز بدهید و با قدرت در مسیر راه اندازی استارتاپ تان جلو بروید.

 

10- هیچ وقت تصور نکنید برنده شده اید

در مسیر راه اندازی استارتاپ هیچگاه خیال نکنید که به مقصد رسیدید و دست از تلاش و حرکت بردارید، دنیای تجارت و استارتاپی مثل اقیانوسی بی انتها است که همیشه جا برای جلوتر رفتن در آن دارید، پس در کنار تیم تان قوی و محکم بمانید و با داشتن ایده هایی خلاقانه و جذاب روز به روز استارتاپ تان را تقویت کنید و به رویاهایتان نزدیک تر شوید.

 

اما سخن آخر …

راه اندازی استارتاپ موفق یک ایده جذاب و پولساز برای تحقق رویاهایتان است، اگر تصمیم به راه اندازی استارتاپ دارید و تشنه موفقیت هستید با دقت تمامی راز های بالارا از برشوید و با ترکیب تلاش و پشتکار با این راز های شگفتن انگیز به تمامی اهدافتان در دنیای استارتاپی برسید.

‫5/5 (1 امتیاز )

2 دیدگاه برای این مطلب ثبت شده

  1. نرگس

    ممنون از مطلبتون
    برای شهرستان که خب جمعیت خیلی کم چطوری به نظرتون در ابتدا یک کسب و کار محلی راه انداخت؟

    پاسخ
    • doorijob

      سلام به شما

      ممنون از توجهتون
      سعی میکنیم مقاله ای کامل و جامع در این خصوص در سایت دوری جاب ارائه بدیم که به پاسخ سوالتون برسید

      پاسخ

نظر