رفتار با کارفرما

نحوه رفتار با کارفرمایان از دسته قوم الظالمین را یاد بگیرید

ممکن است شما به عنوان یک کارمند یا فریلنسر با کارفرمایانی برخورد داشته باشید که با دستورات نابجا و غیر منطقی خودشان شما را عاصی کرده باشند و به دنیال بهترین روش رفتار با کارفرما برای بهبود وضعیت نابسامان رابطه تان با رئیس تان باشید.

از آغاز شروع همکاری با یک تیم جدید تا پایان راه باید بدانید که نحوه درست رفتار با کارفرما چیست تا با کمترین زحمت بالاترین سود را از موقعیت شغلی که الان دارید ببرید.

در این مقاله صفر تا صد رفتار با کارفرمای بداخلاق به صورت مفصل توضیح داده شده است، اگر شما نیز در جستجوی یک راهنمای جامع چگونگی رفتار با کارفرمایتان هستید، این مطلب را ازدست ندهید.

 آغاز همکاری با کارفرمای غرغرو 🥴

با جرئت می توان گفته که گام اول در رفتار با کارفرما مهم ترین و اساسی ترین قدم برای داشتن رفتاری درست با رئیس و داشتن شغلی خوب و سرشار از آرامش است.

با الهام گرفتن از جمله معروف “خشت اول چون نهد معمار کج تا ثریا می رود دیوار کج” به آسانی می فهمیم که اقدامات شما در آغاز همکاری تان از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است، پس در روز های ابتدایی رفتار باکارفرمای بد اخلاقتان 3 اصل زیر را از یاد نبرید.

 

برای کارفرما قانون بگذارید

درست است که شما کارمند هستید و حق امر و نهی کردن ندارید اما بهتر است از حقوق خودتان آگاه باشید و در شروع کارتان قوانین اصلی شغل تان را مثل حدود وظایف، ساعت کاری و… را مشخص کنید تا درآینده هنگام رفتار با کارفرمایتان به بن بست نخوید.

رفتار با کارفرما

شروع طوفانی داشته باشید

برای اینکه هنگام رفتار با کارفرمایتان دچار دردسر نشوید خوب است که در آغاز همکاری تمامی کارها را به درستی انجام دهید و رئیس تان را شگفت زده کنید.

داشتن یک شروع خوب و چشم گیر که جای بهانه گیری در آن وجود نداشته باشد می تواند در آینده برای شما بسیار سود آورد باشید و از دست غر زدن های کارفرما راحت تان کند.

از کارفرما نظر خواهی کنید

بسیاری از کارمندان باهوش زمان رفتار با کارفرما در رابطه با موضوعات مختلف از او نظر خواهی می کنند و وانمود می کنند که نظر کارفرما برایشان به شدت حائز اهمیت است.
اگر علاقه مندید که در برخورد با رئیس زورگویتان کمتر دچار مشکل شوید بد نیست که بیشتر با او در ارتباط باشید و با نظر خواهی از کارفرما سعی کنید رابطه صمیمانه تری بین خودتان و او ایجاد کنید.

مهم ترین اقدامات در میانه راه همکاری👌

خب ممکن است که شما اصول رفتار با کارفرمای نوشته شده توسط برترین نویسنده های جهان را از بر کرده باشید اما در میانه راه مسیر شغلی تان به علت رفتار های کلافه کننده کارفرما مثل زورگویی، داشتن توقعات بیجا، بدقولی و… خسته شده باشید.

رفتار با کارفرما

 

بهانه ای دست کار فرما ندهید

در این مرحله پیشنهاد می کنم بهانه ای دست کارفرما ندهید و خودتان کارهایتان را زیر تیغ برنده نقد قرار دهید و با اصلاح کوچک ترین اشتباهات تان راه ایراد گرفتن کارفرما از کارتان را ببندید.

از همکارانتان کمک بگیرید

اگر دوست دارید که در رفتار با کارفرمایتان بهترین واکنش هارا نشان دهید و شناخت درستی از رئیستان ندارید می توانید از همکارانتان که مدت زمان آشنایی آن ها با رئیس تان بیشتر از شما است مشورت کنید.

از همکارانتان بپرسید کارفرما روی چه موضوعاتی بیشتر حساس است و چه کارهایی موجب رضایت او می شود، انجام این کار موجب می شود که شما در موقعی که زمان کمی از مدت شروع همکاری تان با کارفرمای جدید گذشته است احساس بهتری داشته باشید.

در برابر کارفرما گارد نگیرید

هنگام رفتار با کارفرمای بداخلاقتان گارد ذهنی نداشته باشید چون این نحوه تفکر موجب می شود که اگر هر زمان ایرادی از کار شما گرفت در ذهنتان حرف های اورا حلاجی کنید و منتظر باشید تا زمانی تلافی کنید، گاهی اوقات حق با رئیس غرغروی شما است و باید واقع بینانه مشکل کارتان را حل کنید.

آخرین تیر در برخورد با کارفرمای بداخلاق😢

مواقعی پیش می آید که هنگام رفتار با کارفرما از دستورات نابجای او خسته شدید دنبال یک راه حل آخر برای خلاصی خودتان از دست این مدیر غرغرو هستید، در چنین زمانی سه راهکار زیر را فراموش نکنید.

 

رفتار با کارفرما

از بالادستی ها کمک بگیرید

گاهی اوقات برای بهبود رابطه تان با کارفرما چاره ای جز کمک گرفتن از بالادستی های رئیس تان ندارید، اصولا در هر سیستمی کارفرمای شما نیز زیر نظر شخص دیگری مشغول کار است و شما می توانید از این افراد برای اصلاح رفتار رئیس تان کمک بگیرید.

البته در بعضی مواقع مثل اکثر فرصت های شغلی فریلنسری شما تنها با یک کارفرما در ارتباط هستید که خب قطعا این روش برای شما کارساز نخواهد بود و باید به فکر چاره دیگری باشید.

سود و منفعت بودن با کارفرما را بسنجید

به جای تلاش برای جنگیدن جهت بهبود رابطه تان با کارفرما بهتر است چند قدمی به عقب برگردید و دقیقا بررسی کنید که آیا بودن در این موقعیت شغلی و این همه سختی را تحمل کردن ارزشش را دارد یا بهتر است این کارفرما و شغل را برای همیشه کنار بگذارید.

اگر پس از بررسی اوضاع به این نتیجه رسیدید که همراهی با این کارفرمای بی منطق برای شما سود زیادی ندارد و می توانید موقعیت شغلی بهتری را با رها کردن آن پیدا کنید بهتر است که همین حالا به فکر یک شغل دیگر باشید.

بهتر است فرار کنید

برای آسوده شدن از دست یک کارفرمای بداخلاق و زورگو بهترین راه فرار کردن با تمامی توانتان است، اما توجه کنید که پیش از ترک شغل فعلی تان چند موقعیت شغلی را که از پس آن برمی آیید را زیر نظر بگیرید و در صورت خوب بودن اوضاع بازار کار از کارفرما خداحافظی کنید.

 

رفتار با کارفرما

ممکن است به خاطر داشتن خاطرات بد از کارفرمایتان تصمیم های احساسی بگیرید، فراموش نکنید برای داشتن درست ترین رفتار با کارفرما زمان خداحافظی نیز ادب را رعایت کنید و با ارائه یک استعفای خوب و محترمانه از شغل فعلی تان خداحافظی کنید.

ممکن است در آینده به علت های زیادی مجبور به همکاری با این کارفرما باشید، پس بهتر است تمامی قواعد داشتن یک استعفای محترمانه را رعایت کنید.

اما سخن آخر …

رفتار با کارفرمای بداخلاقی که هرروز با دستورات عجیب و غریب خود انگیزه شما را برای ادامه کار نابود می کند، به شدت سخت و پیچیده است؛ در این مقاله راهنمایی های جامع برای رفتاربا کارفرمایان غیرقابل تحمل برای شما عزیزان آورده شد.

اگر شما نیز مدت هاست که با یک کارفرمای بدقلق درگیر هستید و دنبال یک راه فرار برای رسیدن به آرامش هستید، با خیال راحت از راهکار های این مقاله استفاده کنید و به آرامش رویایی تان در محیط کار برسید.

راستی شما به عنوان یک کارمند یا فریلنسر تا کنون با مدیران بالاسری بداخلاق در ارتباط بوده اید که توانسته باشید با هوشمندی از دست آنان آسوده خاطر شوید؟
خوشحال می شویم اگر تجربه ی جالبی در زمینه رفتار با کارفرمایان بی منطق دارید، با ما و دیگر خوانندگان این مقاله به اشتراک بگذارید🙂

‫3/5 (2 امتیاز )

نظر