فریلنسر کیست

فریلنسر یا آزادکار چه کسی است؟[freelancer]+معرفی سایت

فریلنسری یا آزاد کاری یکی از سبک های کاری پرطرفدار شغلی در جهان امروز است که در آن هرروزه میلیون ها نفر مشغول فعالیت و کسب درآمد می باشند.
اگر شما نیز دوست دارید با جهان جذاب فریلنسر ها بیشتر آشنا شوید و شاید خودتان نیز در آینده به خانواده بزرگ فریلنسر ها بپیوندید، با ما در این مقاله همراه باشید تا با مفهوم شغل فریلنسری و نحوه کسب درآمد در آن آشنا شوید.

فریلنسر کیست ؟

به زبان ساده فریلنسر کسی است که بدون نیاز به تحمل کردن یک رئیس بداخلاق در شرکت و چشیدن طعم سختی های رفت و آمد به سوی محل کار، در خانه و حتی شاید روی تخت خواب، تخصص خود را به کارفرمایان یا شرکت ها به صورت دورکاری ارائه می دهد و پول دریافت می کند.
فریلنسر بودن و دورکاری دنیای جذابی دارد و با تمام سختی ها و ماجراهای عجیب و غریبش می تواند برای شما لحظه های قشنگی را در فضای شغلی ایجاد کند.
یک فریلنسر تخصص خودرا بدون داشتن وابستگی خاصی به شرکت یا کارفرمای خاصی به افراد از راه دور ارائه می کند و آقای خودش است و به گونه ای دست‌تنها تمامی کارهای یک شرکت کوچک را اعم از حسابدار، منشی، متخصص و کارمند را خودش انجام می دهد و پول پارو می کند.
 یک نفر، بدون اینکه به یک سازمان یا کسب و کار و شرکت مشخص متعهد شود، فعالیت حرفه‌ای و تخصصی خود را برای مجموعه‌های مختلف انجام می‌دهد و بسته به نیاز و پروژه‌های در دسترس، کارفرمای خود را تغییر می‌دهد.
فریلنسر

مزایا و معایب فریلنسر بودن چیست؟

شغل های فریلنسری نسبت به مشاغل دیگر فضای عجیب و خاصی دارند، مزایا و معایب خاص دنیای مشاغل فریلنسری آن هارا متمایز کرده است که می تواند برای دسته ای از افراد رویایی و برای گروهی دیگر نفرت انگیز باشد.

مزایای فریلنسری

دنیای کار های فریلنسری پر از امتیاز مثبت است که می توانید از آن ها لذت ببرید و تجربه کاری شیرین و خستگی ناپذیری را تجربه کنید، از دلچسب ترین مزیت های کار های فریلنسری می توان به موارد زیر اشاره کرد.

 

1_ همه جا محل کارتان است

2_ ساعت کاری آزاد

3_  انعطاف برنامه کاری

4_ آزادی عمل

5_ تنوع بالا

6_ قیمت گذارید

7_ نبود مالیات

 

معایب فریلنسری

در کنار تمامی مزیت های شغل های دور کاری، معایبی نیز در این مشاغل وجو دارند که برخی افراد را برای شروع راهشان در دنیای فریلنسری دلسرد می کنند، بهتر است با بد ترین معایب مشاغل دور کاری و فریلنسری نیز آشنا شوید:

1_ امنیت شغلی پایین

2_ نبود بیمه

3_ عدم ثبات درآمد

4_ بی نظمی

5_ سختی مدیریت

 

چگونه فریلنسر شویم؟

شما برای فریلنسر شدن به دو ابزار اساسی نیاز دارید تا بتوانید به راحتی و بدون دردسر در دنیای فریلنسری فعالیت کنید و به موفقیت برسید.

1_ تخصص کارآمد

بی شک برای داشتن فعالیت در فضای فریلنسری شما نیازمند یک تخصص خوب و پر متقاضی هستید تا بتوانید به واسطه آن پول دربیاورید و زندگی بهتری برای خودتان بسازید.

2_مهارت بازاریابی

اگر بهترین تخصص های دنیا را داشته باشید اما ندانید چطور از آن استفاده کنید و پروژه بگیرید صد هیچ از همه فریلنسر های دنیا عقب تر خواهید بود، بازاریابی یعنی اینکه بتوانید به خوبی حس نیاز را در مشتریان تخصص تان ایجاد کنید و با بهترین قیمت پروژه فریلنسری بگیرید.

بهترین شغل های فریلنسری و دورکاری کدامند؟

برای فعالیت در حوزه فریلنسری باید با مشاغل متفاوت آشنا باشید تا بتوانید بهترین شغل محبوب تان را که می توانید در آن با کمک فریلنسری پیشرفت کنید را پیدا کنید، در ادامه با بهترین مشاغل فریلنسری آشنا شوید.

1_ سئو

2_ طراحی سایت

3_  کپی رایتنگ

4_ کارهای گرافیکی

5_ برنامه نویسی و نوشتن نرم افزار

6_ فعالیت های حوزه دیجیتال مارکتنگ

7_ ترجمه

چطور پروژه دور کاری بگیریم؟

بهترین روش گرفتن پروژه فریلنسری و دورکاری استفاده از سایت های فریلنسری می باشد، این وب سایت ها به شما کمک می کنند با خیالی راحت به مسیرتان در دنیای فریلنسری ادامه دهید و پیشرفت کنید.

5 سایت برتر فریلنسری در ایران

در ادامه با 5 سایت برتر فریلنسری در ایران آشنا شوید که به شما کمک می کنند راحت تر پروژه فریلنسری بگیرید و بدون دردسر درآمد کسب کنید.

دوری جاب

سایت دوری جاب، بهترین سایت فریلنسری در ایران است که با ارائه خدمات ترجمه و پروژه های فریلنسری یک بستر عالی و بدون نقص برای کار کردن فریلنسران و کسب درآمد آن ها ایجاد کرده است.

پونیشا

پونیشا یکی از قدیمی ترین سایت های فریلنسری در ایران است که هزاران فریلنسر در آن مشغول به کار و کسب درآمد هستد، اگر به فکر گرفتن پروژه فریلنسری هستید، پونیشا را فراموش نکنید.

کارلنسر

در سایت کارلنسر همیشه کار برای فریلنسر ها پیدا می شود، این وب سایت با ارائه پروژه های متنوع برای تخصص های متفاوت یک مکان بی نظیر برای کاریابی فریلنسران به شمار می رود.

انجام میدم

سایت انجام میدم نیز یک سایت فریلنسری امن و معتبر است که شما می توانید با خیالی راحت در آن پروژه بگیرید و کارکنید، قیمت پروژه ها در این وب سایت خوب و قابل قبول است و می توانید با ثبت نام در آن وضع مالی تان را بهتر کنید.

پارس فریلنسر

پارس فریلنسر، یک سایت فریلنسری جذاب با رابطه کاربری ساده مناسب همه فریلنسران و کارفرمایانی است که درگیر پروژه های فریلنسری هستند و به یک وب سایت خوب و قدرتمند فریلنسری نیاز دارند.

سخن آخر

شغل های فریلنسری در دنیای امروز طرفداران بسیاری دارند، یک فریلنسر بدون داشتن تعهد بلند مدت به شرکت یا کارفرمای خاص به صورت کارمزدی کار می کند و پول می گیرد؛ در این مقاله توضیحی جامع اما خلاصه درباره جهان جذاب فریلنسر ها و نحوه کارکردنشان برای شما کابران عزیز آورده شد.
اگر شما نیز علاقه مندید مثل فریلنسران دیگر آقای خودتان باشید و درآمد کسب کنید، فرصت را از دست ندهید و همین حالا با یادگیری یک تخصص اولین قدم را برای ورود به دنیای رنگارنگ فریلنسر ها بردارید.
‫5/5 (3 امتیاز )

2 دیدگاه برای این مطلب ثبت شده

  1. الیاسی

    ممکن برای بچه های که در زمینه ترجمه فریلنسر هستن هم سایت های خارجی که توی سفارش ترجمه به صورت دورکاری کار میکنن هم معرفی کنید

    پاسخ

نظر